Yinske Silva, de kracht achter IMPACT


IMPACT is mijn tweede bedrijf, voortkomend uit de behoefte en de mogelijkheid om een unieke en doeltreffende methode in presentatietrainingen expliciet de ruimte te geven.

Jarenlang heb ik gewerkt als zangeres, (stem)coach en workshopleider vanuit mijn eerste bedrijf metStem. Na de oprichting van IMPACT heb ik deze werkzaamheden ondergebracht op yinskesilva.nl. Onder de noemer metStem ben ik een stichting begonnen, om het uitvoeren van maatschappelijke en artistieke projecten rondom een brede opvatting van de stem mogelijk te maken. 

Voordat ik zelfstandige werd heb ik gewerkt bij een onderwijsontwikkelinginstituut voor de universiteit, waar we nieuwe vormen van onderwijs ontwikkelden zowel qua inhoud én opzet. Op deze plek is mijn liefde voor coachen ontstaan en heb ik mijn coachingsopleiding gevolgd. Eerder nog ben ik afgestudeerd als linguïstisch antropoloog bij de UvA. Recentelijk heb ik de opleiding tot Provocatief Coach gevolgd.
Al deze ervaring en kennis hebben geleid tot het ontwikkelen van een gelaagde en specifieke stijl in presentatietrainingen. En inmiddels ben ik docent Coaching en Stemgebruik aan de Fontys Hogeschool en docent Stemgebruik voor de professional Storytelling opleiding van Mezrab Storytelling School.

Mijn stijl is open, hartelijk, to-the-point, nuchter en enthousiasmerend. Ik werk persoonsgericht en efficiënt.

De sfeer van de trainingen is vertrouwelijk met ruimte voor oefenen en uitproberen. Deelnemers vertrekken met een nieuwe kijk op presenteren, met praktische handvaten voor een blijvende ontwikkeling en met persoonlijke feedback.