IMPACT is mijn tweede bedrijf, voortkomend uit de behoefte en de mogelijkheid om een unieke en doeltreffende methode in presentatietrainingen expliciet de ruimte te geven.

Jarenlang heb ik gewerkt als zangeres, (stem)coach en workshopleider vanuit mijn eerste bedrijf metStem. Na de oprichting van IMPACT heb ik deze werkzaamheden ondergebracht op yinskesilva.nl. Onder de noemer metStem ben ik een stichting begonnen, om het uitvoeren van maatschappelijke en artistieke projecten rondom een brede opvatting van de stem mogelijk te maken. 

Voordat ik zelfstandige werd heb ik gewerkt bij een onderwijsontwikkelinginstituut voor de universiteit, waar we nieuwe vormen van onderwijs ontwikkelden zowel qua inhoud én opzet. Op deze plek is mijn liefde voor coachen ontstaan en heb ik mijn coachingsopleiding gevolgd. Eerder nog ben ik afgestudeerd als linguïstisch antropoloog bij de UvA. Recentelijk heb ik de opleiding tot Provocatief Coach gevolgd.
Al deze ervaring en kennis hebben geleid tot het ontwikkelen van een gelaagde en specifieke stijl in presentatietrainingen. En inmiddels ben ik docent Coaching en Stemgebruik aan de Fontys Hogeschool en docent Stemgebruik voor de professional Storytelling opleiding van Mezrab Storytelling School.

Mijn stijl is open, hartelijk, to-the-point, nuchter en enthousiasmerend. Ik werk persoonsgericht en efficiënt.

De sfeer van de trainingen is vertrouwelijk met ruimte voor oefenen en uitproberen. Deelnemers vertrekken met een nieuwe kijk op presenteren, met praktische handvaten voor een blijvende ontwikkeling en met persoonlijke feedback. 

Bijzonder blij ben ik dat ik een tweede trainer en coach heb gevonden die dezelfde kwaliteiten en manier van werken heeft en uitstekend de basistrainingen van de IMPACT-methode kan geven:

ORIANA VAN DE SANDE – SEMENCIUC | Basistrainer groepen

Oriana heeft haar sporen verdiend als coach, trainer en storyteller en verzorgt voor IMPACT de basistraining voor groepen.
Ze treedt regelmatig op met haar eigen voorstelling “Het meisje en de revolutie”. Verder is ze de initiator en host van Tell Me More storytelling evening in Leiden. En ze is regelmatig moderator en presentator op events.

Ze behaalde haar specialisatie als multicultureel coach bij het
ACC en ging verder door als zelfstandige coach en trainer interculturele
communicatie.  Daarvoor werkte ze jarenlang in public relations en communicatie voor verschillende organisaties in binnen- en buitenland. Totdat ze besloot meer met mensen te willen werken.

Ze is geboren in Roemenië en vanaf haar 13de getogen in Nederland. Door haar unieke loopbaan gedijt ze prima in zowel een corporate als een theatrale setting.  En doordat ze nog steeds als trainer en als performer werkt maakt haar geknipt voor IMPACT. Oriana is benaderbaar, scherp, nuchter en gepassioneerd.
www.storiana.nl